Мария Илиева представи новия си видеосингъл „Твоя”

Мария Илиева представи новия си видеосингъл „Твоя”. Песента е българската версия на Contigo, чието аудио на испански език направи премиерата си през юли.

Музиката и аранжиментът на „Твоя” са дело на румънския екип Global Records с музикален продуцент Vicky Red, автор на тазгодишната румънска песен за Евровизия. Автор на текста на български език е самата Мария Илиева.

„Твоя” е своеобразно любовно послание.“ разказва Мария.“ Всеки, който е обичал истински и отдадено ще се припознае в текста. Написах го на един дъх, а вдъхновението за това дойде внезапно, точно както ни връхлита и любовта.”

Режисьор на видеото на „Твоя” е Георги Марков. Красивите кадри с вкус на лято са снимани в комплекс „Олимпия” до кк Каваците, а партньори на Мария във видеото са танцьорките Александра Таскова и Петя Христова, както и атрактивната азиатка Миго Гао. “Твоя” не е първият общ проект между певицата и Георги Марков – двамата са работили заедно по първите видеоклипове на Мария „Лунен сън”, „Нищо”, “Alright” и “Идваш към мен”, също достъпни в youtube канала ѝ
https://www.youtube.com/mariailieva.

Аудиото и видеото на „Твоя” са достъпни във всички дигитални платформи, както и в музикалните медии.

Видеото на „Твоя” може да бъде видяно тук:

Сподели в: