Мария Илиева даде старт на турнето си от Античния театър на Пловдив

Първият самостоятелен концерт на Мария Илиева в Античния театър на Пловдив, който беше и първият от националното ѝ турне, показа спектакъл на световно ниво. Певицата и групата ѝ поднесоха уникално изживяване на пловдивската публика, която пя и танцува под звуците на най-големите хитове на звездата.

Концертът стартира с I Like и по брилянтен начин обрисува музикалния път на Мария от началото на кариерата ѝ досега. Певицата избра до нея да бъдат Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Пламен Денчев (синтезатор и беквокали). Публиката пееше с цяло гърло добре познатите песни, сред които „Лунен сън”, „Нищо”, „Крадена любов”, „Чуваш ли ме”, „Играя стилно”, които този път звучаха в нови аранжименти, дело на Милен Кукошаров.

По време на концерта Мария Илиева подари на фен от публиката незабравимо изживяване. След предизвикателство в социалните мрежи тя избра Красимир Шивачев да се присъедини към нея на сцената и да му посвети любимата му нейна песен. Певицата беше подготвена, че тя е „Нека вали”, но не скри изумлението си, когато пловдивчанинът я запя в отговор на въпроса „Как се чувстваш?”. Изпълнението се превърна в своеобразен дует между двамата, който публиката дълго време аплодира на крака.

Специалният гост на вечерта беше неотразимият Любо Киров, когото публиката посрещна на крака. Двамата изпълниха дуета си “Alright”, с мощната вокална подкрепа на феновете в Античния театър.

„Турнето ми започва на едно от най-магичните и красиви места в България,” развълнувано сподели Мария. „Благодаря ви за топлината и отношението, за мен е огромно щастие да съм тук пред вас”. Певицата не пропусна и да благодари и на Пловдив – Европейска столица на културата, част от чиято програма беше концертът ѝ.

След два биса и нестихващи аплодисменти, Мария Илиева отдели време след концерта, за да се снима с желаещите и да раздаде автографи върху тениски и албуми, закупени от специалния мърчандайз щанд., който съпровожда турнето.

Концертите „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” представят едноименния албум на певицата, събрал най-големите хитове от началото на кариерата ѝ до днес. Публиката в Античния театър на Пловдив стана свидетел на дебюта на едно грандиозно шоу с впечатляващи мултимедия и осветление. Концертите продължават на 14-ти юли в Летния театър на Бургас и 16-ти юли в Летния театър на Варна, като билетите са в продажба в мрежата на Eventim и касите по места.

Сподели в: