Людмила Филипова представя „Божият ген“

За първи път писателката Людмила Филипова ще представи пред публика новия си роман „Божият ген“. Дългоочакваното от почитателите на авторката събитие ще се проведе на 9 май от 18:30 часа в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“, а водещ ще бъде Александър Кадиев.

Има ли връзка между Иисус Христос и Йоан Кръстител и защо днес това е по-важно от всякога? „Божият ген“, издавана от „Ентусиаст“, разкрива най-ревностно пазените тайни в християнския свят. Древни загадки и тайни, останали засекретени хилядолетия наред в религия, архитектура и изкуство, започват да се разнищват и намират своите отговори, водещи към древните тракийски земи и техните първи обитатели. А там се крие истина, която човечеството не е имало очи да види досега.

Книгата е отнела дълги години работа на писателката. Тя е събирала данни, провеждала е разговори с представители на християнската религия, учени, историци и различни специалисти. Много от разкритията, които прави в предишните си книги, я водят до задаването на нови въпроси и написването на „Божият ген“.

Сподели в: