Латино музиканти превземат Цигов Чарк

След като латино музиката оглави световните чартове и започна да диктува тенденциите в модата и храната дойде време и за първия по рода си Latino Picnic в България. Събитието ще се проведе на 20 Юли 2019г., на брега на язовир Батак, Цигов Чарк, и обединява красивата природа, прясно приготвената храна, свежите напитки и едни от най-добрите латино музиканти и танцьори в страната.

Програмата започва в 15ч. с изпълнение на живо на кубинската певица Dolores Estrada, която има стотици представления зад гърба си като част от световноизвестния шоу балет “Internacional Varadero“. След нея на сцената се качва световната шампионка по салса свободен стил Таня Тончева, която е приготвила атрактивни стъпки и движения по салса, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали танцьори.

Участник в Latino Picnic е и Димитър Лазаров – De Fuego, който е международен шампион по салса и основател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен танцьор, той е певец и създател на музикалната банда “De Fuego Orchestra”, с която на събитието ще изпълнят популярни латино хитове и свои авторски песни.

Повече за събитието на: https://www.facebook.com/Latinopicnic/

Сподели в: