Кралицата на балканската музика Ceca с голям концерт в Бургас

Обичаната сръбска певица Цеца Ражнатович идва за голям летен концерт в България на 29 юли на Морска гара, Бургас.

След срещите си през юни със своите почитатели в Швеция, Босна и Херцеговина и Ниш, Кралицата на балканската музика ще зарадва отново и българската публика.

Грандиозният концерт ще се проведе в горещата точка на лято 2023 – Морска гара, Бургас. Билетите са вече са в продажба като цените започват от 66 лв., а ценовите категории се покачват с тяхното изчерпване и ще достигнат до 120 лв. В продажба вече са и специални VIP маси за почитателите на Ceca.

Ceca обещава едно незабравимо двучасово шоу на живо с вечните си хитове – „Kukavica”, “Zabraneni grad”, “Lepi grome moj”, “Pile”, “Beograd”, “Trepni” и много други.

Ceca е вече 35 години на сцена и държи рекордите за трите най-големи концерта на Балканите – през 2002 в Белград на „Мала Маракана“, с публика над 100 000 души, през 2006 на „Ушче“ – концерт, който събира около 150 000 зрители и пак на „Ушче“ през 2013, когато сръбската звезда пее пред 170 000 фена!

През 2005 Ceca получава наградата за най-добър изпълнител на Балканите за всички времена, а в края на април тази година, легендата на сръбската музика е удостоена с приз за цялостно творчество на фестивала „Sabor narodne muzike 2023 и стана най-младата певица, която получава тази престижна награда в Сърбия.

Сподели в: