Коронавирусът остави и шоуто „Като две капки вода“ без публика

След пълната забрана за провеждането на масови събития на закрито заради разпространението на опасния коронавирус у нас, предаването „Като две капки вода“ в понеделник вечер остана без публика. Това е прецедент в дългогодишната телевизионна история на шоуто и се очаква присъствието на публиката да бъде възстановено със следващо решение на съответните държавни органи и институции.

„Трябва да дадем добър пример на публиката – най-важното е да пазим здравето си и да бъдем отговорни. Нека това се случва без излишна паника, а сега – шоуто трябва да продължи“, заяви продуцентът Маги Халваджиян по повод първия лайв без публика в историята на предаването.

Категорично определена от журито като „най-силен“ лайв от началото на сезона, третата вечер представи оригинални изпълнения и автентични образи. Шоуто беше открито от Луна, която получи поздравления от Фънки за представянето на носителката на Оскар и Грами – Шер.

„Бил съм свидетел на няколко мои образа в шоуто, но това е най-страстната имитация. Гмурна се с голямо желание, което беше страхотно!“, заяви на свой ред Папи Ханс за колоритната игра на Димитър Маринов.

Минути преди да излезе на сцената, DARA обеща да направи своя балада при успех в преобразяването в Адел. JJ получи съвети от Гери-Никол, а Маги Джанаварова облече булчинска рокля за имитация на Lizzo.

„Беше по-добра от оригинала!“, категоричен беше Юлиан Вергов след умелото представяне на Galia като Dua Lipa. Последен на сцената се яви Анди, който донесе екзотика с образа на Шакира и помощта на певеца Алфредо.

Първото място за вечерта грабна Тото, който се върна към мъжките образи със Shaggy и неговото „groove“ звучене, печелейки гласовете на жури и зрители.

Припомняме, че някои български театри също взеха решение да играят предварително обявените постановки в програмата си на празен салон и да ги излъчват безплатно в социалните мрежи.

Сподели в: