Концертите на Ара Маликян се отлагат за март 2021 година

Концертите на популярния цигуляр Ара Маликян у нас имат нови дати. Те ще се проведат на 12.03.2021 г. в София, на 13 март – във Варна и на 15 март –  в Пловдив.

Заради обявената пандемия от COVID-19 се наложи Ара Маликян да прекрати през март турнето си Royal Garage Tour, а организаторите от BG Sound Stage да отложат концертите му в България за месец юни. Заради все още несигурната обстановка обаче е взето решението те да бъдат отложени още веднъж – този път за следващата година.

„Нашият бранш е поставен пред изключителни изпитания. Музиканти, артисти, всички работещи в сферата на културата са изключително засегнати от кризата, без възможност да работят за неопределен период от време. Призоваваме ви към разбиране за ситуацията, в която се намираме“ – споделят организаторите, които вярват, че всичко ще бъде наред и отново ще могат да поканят публиката в концертните зали.

Закупените билети ще важат за новите дати без презаверка. За онези от вас, които нямат възможност да посетят новите дати, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 година. Презаверките ще могат да се правят в Ивентим по установен ред, който ще бъде оповестен след 16 юни 2020 година.

Сподели в: