Книгата – един от най-добрите подаръци за Коледа и Нова година

Избирането на подаръци е основен етап от подготовката ни за Коледа и Нова година. Част от магията в празничната нощ е да видим усмивки по лицата на най-близките ни хора. Може да е трудно всяка година да поднасяме различен и оригинален подарък, но в крайна сметка усилието със сигурност си струва и ако изненадата ни е добра и ние ще се почувстваме щастливи от радостта, която тя ще предизвика.

Подбрахме няколко идеи, които могат да ви улеснят в трескавото пазаруване по Коледа и да ви помогнат да направите точния избор бързо и лесно:

Книга

Хубавата книга може да бъде добър подарък за мъж, жена или дете, разбира се ако е съобразена с техните предпочитания за жанр, стил или автор. Ако сте решили да зарадвате близките си по този начин, можете да посетите предстоящия Софийски международен ден на книгата, който тази година ще се проведе от единадесети до шестнадесети декември. Освен, че ще откриете най-новите заглавия, там можете да се възползвате от празничните отстъпки и промоции, които издателствата традиционно предлагат.

Билети за театър

Можете да подсилите ефекта на щастие, който срещата ни с роднини и приятели по Коледа създава, като използвате празничните дни, за да посетите някоя театрална постановка заедно. Преживяването ще е още по-силно, ако го споделите с децата си например. Изборът на постановки за тях е разнообразен, тъй като театрите за деца предлагат богата празнична програма през целия декември.

Пътуване с теснолинейка в компанията на дядо Коледа

Ако си падате по екстремните преживявания, можете да подарите на семейството си пътуване през три планини, две котловини, шест реки и седем града с единствената запазена в България теснолинейка – Родопската. Пътуването с малкото влакче ще бъде особена атракция за децата, защото дни преди Рождество Христово и Нова година дядо Коледа ще раздава подаръци. По време на празничното пътуване малчуганите ще се срещнат и със Снежанка и малките работливи джуджета, което със сигурност ще остави в съзнанието им приятни и незабравими спомени.

Сподели в: