Кандидат-студентската кампания в НАТФИЗ ще се проведе онлайн

Всички кандидат-студенти на НАТФИЗ ще подават заявленията и документите си за участие в изпитите само онлайн, между 24 и 28 август. Така стотици семейства от цялата страна, ще спестят излишните пътни разходи и ненужния риск за здравето на децата си. Част от теоретичните изпити, както и първите кръгове на останалите (където това е възможно) също ще се проведат дистанционно. Датите на приемните изпити, по традиция се запазват – от 1 до 10 септември.

В момента преподавателите на НАТФИЗ консултират подготовката на бъдещите звезди в театъра и киното. Някои от срещите са онлайн, други – като актьорското майсторство – ще се провеждат присъствено до края на август. Подробният им график е публикуван на сайта на Академията.

Осъвременените програми в НАТФИЗ са готови за новата генерация млади творци. Водещи експерти, преподаватели и практици от областите на театъра, киното, продуцентството, саунд-дизайна, арт мениджмънта, предприемачеството, авторското право, европейската културна политика, крос-медийните комуникации и др. ще изберат най-уверените, способни и мотивирани да защитят призванието си. 200 от тях ще постъпят като първокурсници в 17 бакалавърски и 10 магистърски програми на НАТФИЗ.

Сподели в: