Как да се подготвим за новогодишната нощ на открито

Предимствата на избора да посрещнете Нова година под звездите не са малко. Можете да си спестите много нерви и усилия, свързани с резервации и предплащане на куверти в хотели и ресторанти, както и да избегнете напрежението по подготовката на новогодишния купон у дома. В същото време пак можете да бъдете със своите приятели и най-близки хора, стига те да споделят вашия ентусиазъм. От друга страна обаче, за да прекарате няколко часа в мразовитата зимна нощ на открито, трябва да сте добре подготвени с подходящи дрехи, аксесоари и обувки, които да ви предпазват от студа.

Дрехи и аксесоари

Ако сте решили да празнувате на площада, няма да е необходимо да ви убеждаваме, че трябва да оставите роклята с гол гръб за някоя друга Нова година. Облечете си удобен, подходящ за сезона панталон и елегантни блуза и палто. Разбира се студът навън не трябва да ви пречи да се чувствате красиви в този празничен момент. Можете да направите визията си ярка и впечатляваща с модерни зимни аксесоари като елегантни шал-яка и шапка, както и пухкави гривни за ръце и други.

За да не чувствате студ, можете да добавите към тоалета си жилетка тип пелерина с нежен пух или пухкав елек с качулка, които едновременно ще ви топлят и ще придават уау ефект на визията ви. В онлайн магазин Моник има богато разнообразие на модели яки, елеци и пелерини, които ще ви накарат да се влюбите в тях. Екстравагантен и същевременно топъл детайл в тоалета ви могат да бъдат и пухкавата лента за глава, както и ефектните пухкави гривни за ръце, които също можете да откриете в сайта.

Обувки

Празникът на открито се свързва с изпълнения на живо на любими изпълнители, заря и фойерверки, както и разбира се традиционното Дунавско хоро в първите минути на новата година. За да се чувствате добре в часовете, прекарани на открито в зимната нощ, си обуйте удобни и топли ботуши, които да предпазват краката ви от умора и студ. В онлайн магазин Sportihobi.com например можете да намерите оригинални дамски боти на популярни марки, които в момента се предлагат на много изгодни цени.

В заключение

След като сте се погрижили за комфорта на вашето тяло, не ви остава друго освен да поддържате доброто си настроение и да се забавлявате с вашата компания. Не пропускайте да вземете шампанското, с което да се поздравите в първите минути на 2019 г и да си пожелаете важни за вас и приятелите ви неща. Весело посрещане на празниците!

Сподели в: