Как да изберем идеалната помпа за кърма – насоки от Rayatoys

Изпомпването на майчиното мляко, е важно в различните периоди от живота на новата майка. Хората смятат, че необходимите уреди са само за експресиране и съхраняване на мляко, когато майката се върне от отпуск по майчинство. Да това е съществено, но има и други причини.

  • Те стимулират производството на мляко;
  •  Премахват излишното мляко, по този начин предотвратяват превръщането му в камъни;
  • Благодарение на тях се избягва болката при нараняване на зърното и позволяват време за „почивка“;
  • В помощ са при раждане на недоносено дете, което все още не може да суче;
  • Позволяват опция да се дари майчино мляко, на деца, които имат нужда от него.

 

Видовете уреди за изпомпване са електрически и механични. Рая Тойс предлага голямо разнообразие от модели на достъпни цени “помпи за кърма”.

Как да изберем ел. помпа за кърма

  • Плюсове на електрическата.

Ел. помпа за кърма е по-бърза и прави процеса на експресиране на млякото по-ефективен. Изключва натоварващото движение с ръце, работи с електричество или батерии. Има различен тип интензивност, което позволява регулирането на най-подходящото засмукване, без да причинява болка. Лесна за употреба, двигателят се изпомпва сам.

  • Минуси на електрическата.

Един от недостатъците на ел. уред е, че е по-скъп от ръчния. Обикновено е по-голям, което го прави по-сложен за транспортиране. Шумен е, ако се наложи да бъде използван в публични пространства.

Кога да изберем механична помпа за кърма

  • Плюсове на механичната.

Ръчната помпа за кърма има много по-ниска цена от електрическата, което я прави лесна за вмъкване в бюджета на родителите. По лесно е пренасянето при пътувания и обиколки. Не изисква зарядни и батерии. По-тиха е от електрическата.

  • Минуси на механичната.

Един от недостатъците и, е изразходването на повече време и координация, за да бъде изведено желаното количество мляко. Ако се използва често, не може да бъде много ефективна поради натоварването на ръцете при изпомпване, за да се създаде вакуум.

Рая Тойс за правилният избор според ситуацията

В Raya Toys може да намерите голямо разнообразие от артикули в различни размери, материали и цени. Преценете кой е най-правилният избор за Вас, според нуждите и начина на живот на семейството. Ако се чудите каква помпа за кърма да купите, нашия съвет е да не инвестирате в началото за най-скъпия вариант, защото не се знае до колко ще ви потрябва. Проверете моделите електрически и механични уреди за изпомпване на майчино мляко предлагани от Raya Toys в магазина или сайта още днес!

Сподели в: