Какви подаръци харесват жените?

Колкото по-дълго познавате някого, толкова по-скромен и прикрит изглежда той за нещата, които всъщност иска. Жена ви или сестра ви вероятно никога няма да си признаят, че са си харесали нещо конкретно в магазина.

Що се отнася до подаръците, които жените искат, те обикновено са умни и практични. Или пък такива, които им осигуряват качествено и добре прекарано време. Ето няколко идеи.

Гофретник

Уред за приготвяне на гофрети е повече от прекрасен подарък за дама, която не се свени да каже, че обича да похапва сладко. Това е едновременно практичен подарък и такъв, който ще подари много незаменими моменти на вашата любима жена – а вероятно искате точно това, нали така?

Диамантени гоблени

За жените по цял свят, включително и в България, красивите и интересни диамантени гоблени стават все по-популярни. И има причина за това! На първо място, става дума за едно много успокояващо хоби, с което човек може да прекара много часове в наслада. Освен това, крайният резултат е истинско произведение на изкуството.

Най-хубавото е, че такива гоблени се предлагат в различни размери и изображения. Ето това е начин да превърнете дома си в един малък Лувър – с диамантена Мона Лиза в него!

Постелка за йога

Хубавите постелки за йога определено са скъп и практичен подарък, който би бил високо оценен. Всеки знае колко полезна за здравето на душата и тялото е йогата. Това не е случайно, защото древната практика съчетава в себе си много упражнения, които подпомагат редица функции на човека и го карат да се чувства добре.

Смята се също така, че йогата удължава живота, а едва ли има по-добър подарък за някой от пътя към по-дългия живот.

Топло одеяло

Специално, луксозно одеяло много би зарадвало вашата любима жена. Както е известно, дамите са по-зиморничави и много повече се наслаждават на топлото. Затова едно одеяло от хубав материал, което наистина топли, би могло да бъде повече от отличен подарък.

Друг плюс е, че този подарък може да бъде използван дълги години и притежателката на одеялото ще си спомня за вас всеки път, когато посегне към него.

Професионална спирала за мигли

Всяка представителка на нежния пол иска да има дълги, обемни и обаятелни мигли. Намирането на спирала, която да постига този ефект, понякога е трудна, дори и невъзможна задача. Да не говорим, че някои от наистина добрите спирали за мигли за твърде скъпи, за да могат да бъдат редовно купувани.

Да, това е наистина чудесна идея за подарък за жена.

Курс за усъвършенстване

Друго интересно хрумване е подаряването на курс, който може да помогне на дамата да се усъвършенства в областта, към която проявява интерес. Това може да бъде готварство, грънчарство, рисуване, някакъв спорт, чужд език и така нататък, и така нататък. Възможностите тук определено са неизброими.

Повечето хора обичат постоянно да научават нещо ново за себе си и да придобиват нови умения, така че това няма да бъдат напразно изразходвани време и средства.

Масаж

Ваучер за масаж или друга СПА процедура може да бъде огромно спасение в днешното динамично и натоварено с какви ли не трудности ежедневие. А и такъв тип процедури обикновено струват известна сума пари, така че това може да се брои за скъп и дори луксозен подарък, в зависимост от нещото, което изберете.

Добре е да се знае, че масажите и СПА процедурите съвсем не опират само до временната релаксация – те са много полезни за здравето и могат да го подпомогнат по редица начини. Освен това самата почивка много помага за ободряване на духа, а, както знаем, здравият дух осигурява и здраво тяло.

Времето си

Едно от най-хубавите неща, които можете да подарите на човек, независимо от пола му, е вашето собствено време. Всеки човек има нужда да се чувства обичан и ценен, а какъв по-добър начин да му докажете обичта си от прекарани няколко часа заедно?

Сподели в: