Йоанна Драгнева ще играе главна роля в нов български филм

Певицата Йоанна Драгнева ще играе главната роля в романтичната комедия „Връзкология“. Новият български филм разказва историята на млада и успешна в кариерата си жена, която търси любовта.

Бившата вокалистка на Deep Zone Project сподели, че да се снима в главна кинороля е нейна детска мечта. „Винаги съм си мечтала да участвам във филм. Това беше истинско приключение за мен – да играя заедно с хора като Калин Вельов и Мария Гранчарова. Голяма част от актьорски състав са близки мои приятели. С Калин успяхме да заснемем и саундрака към филма” – разказа младата изпълнителка.

Това не е първата й поява на големия екран. Миналата година Йоана Драгнева изигра малка роля във филма „Немезис“ на режисьора Ивайло Спасов.

Романтичната комедия „Връзкология“, чиито снимки започнаха миналата есен, също е негово заглавие. Този път режисьорът е избрал именно чаровната блондинка да влезе в главната роля на независима и борбена жена, покорила немалко върхове в професионален план, но все още „неука“ по отношение на любовта.

Очаква се „Връзкология“ да направи своята премиера през есента.

Сподели в: