Излезе най-новото видео на българската рок група Nana&The Gang

Alone е песен, която носи много емоция, страст и послание, което важи за всички нас. Песента вече има своето ново видео. ALONE е темата за свободата, личната свобода, която уважаваме в другия, именно защото обичаме. Сюжетът с моторите е включен като символ на свободата и на това, че всеки от нас всъщност е волен ездач по своята житейска магистрала. “Благодарим на момичетата и момчетата от Riders on the storm, Жените мотористи и Национален мото фест Сопот за подкрепата и присъствието по време на снимките. С вашата енергия видеото получи невероятен живот.“ – споделят членовете на групата Nana&The Gang.

„СЛЕДВАЙ МОТОРИСТА!“ е кауза, на която Nana&The Gang посвещава парчето и която стартира съвместно с групи мотористи и хора, обичащи и уважаващи свободата на пътя. Каузата бе стартирана и обявена по време на промоцията на видеото на Alone, на която публиката чу и и парчета от новия предстоящ албум на групата, чиято премиера предстои на 26.11.2022 от 22 часа в Swingin’ Hall!

Линк към клип на Alone: https://bit.ly/3GwgKLa

„СЛЕДВАЙ МОТОРИСТА!“ е кампания, която още със заглавието си, говори как отношението към водача на две колела е въпрос на разбиране. В нашето родно общество имаме рядка информираност, както поради липса на желание, така и поради липса на организираност. Не само въпросите за безопасността на пътя са пренебрегвани от гледна точка на адекватна информация. “Аз, като собственик на PR агенция, смятам, че всеки, който има силата да борави с думи, с новини и с послания, особено в ситуация на постоянно информационно затъмнение, е длъжен (хайде по-меко – е хубаво) да поеме нещата в свои ръце.” – споделя Илияна Йорданова, управител на PR агенция ICreative. Агенцията, заедно с всички заинтересовани страни, инициира информационна кампания, която носи името СЛЕДВАЙ МОТОРИСТА!. „Следвай моториста!“ означава да опознаеш моториста и мотористът сам да опознае себе си, за да може да бъде запазен. Всички замесени в кампанията ще разпространяват по каналите, с които са свързани или притежават, факти за основните критерии, по които може да бъде избегнат физически и психически конфликт между превозни средства и моторист на пътя или конфликт на моториста със самия себе си (защото някои карат безразсъдно). Информацията ще включва от правила, съобразени със законово приетите, до неписани закони, ръководени от психологията на човешките възприятия, които могат да спасят живота и здравето на всички на пътя. Да, някои ще кажат, че тези правила са ясни на всички нас, но не е точно така и тази кампания ще го докаже.

Сподели в: