Звездите от „Диви и щастливи“ ще раздават автографи във Варна

Актьорите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано идват във Варна за предпремиерния тур на най-новия български филм „Диви и щастливи“. Фен срещата е на 25 ноември от 17:30 в Grand Mall. Тримата са главни герои в новата лента, която ще бъде показана на ексклузивна прожекция в Кино Арена от 19:30.

„Диви и щастливи“ на режисьора Мартин Макариев тръгва официално по кината на 29.11., но поради големия зрителски интерес актьорите започнаха своето турне по-рано, като вече премиха през Велико Търново и Русе. След Варна те ще се срещнат с феновете в Кино Арена и в Пловдив и София. Билети за всички предварителни прожекции от турнето се продават в кината, както и онлайн.

Филмът разказва истории за вярно приятелство и искрена любов, зареден е с див екшън, модерен хумор и интересни обрати. Обикнатият от публиката екип на „Привличане“ сега се впуска в романтични преживявания по пътя на „Диви и щастливи“. Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев), приятелки от деца, са с буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Боряна е влюбена отново и е готова да направи всичко за мъжа, който ѝ сваля звезди. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богатото семейство, за което работи, но без да иска, отвлича сина им и забърква най-добрата си приятелка в престъплението. Полицията е по петите им, но двете жени отново усещат огъня в кръвта, който им е давал сили и ги е правил пълноценни като деца. Поредица от импулсивни решения и налудничави действия ги праща на диво приключение и шеметна гонка с най-изпечения ловец на хора извън закона – инспектор Донев (Александър Сано).

В романтичната екшън комедия участват още международно признатите звезди Базил Айденбенц и Бен Крос, от българска страна са Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други родни звезди с пистолетни, но запомнящи се роли. Постоянното преобличане, смяната на визии с различни перуки, наситените с адреналин екшън-сцени и модерният хумор са ключовите елементи в „Диви и щастливи“. Сцени от него показват най-красивите места във Варна, София, Велико Търново и Русе. Заснет динамично и с най-добрата техника, филмът е забелязан от международен дистрибутор и се очаква да бъде продаден предварително за разпространение в чужбина.

Подробности открийте във Фейсбук:
https://web.facebook.com/events/589851655144467/

Сподели в: