Започна Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завърна с нови изненади на 9 септември в град, който за първи път усети на живо магията на турнето. Организаторите включиха Севлиево в програмата вследствие на стотици получени запитвания от страна на местни граждани. 5 български града вече станаха част от музикалната емоция и доказаха, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а изпълнителите – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители през последните 8 години.

Музикалната част в Севлиево започnа в 18:00 часа в парк „Казармите“, където на сцената ще се качат Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & McP, нашият хореограф Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers.

Специално за всички граждани и гости на Севлиево за първи път в програмата бяха включени и организирани срещи с любимия инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata. Между 11:00 и 13:00 часа в Ритейл Парк всички фенове имаха възможност да поговорят на живо, да се снимат, да вземат автограф, както и да спечелят FRONT ROW пропуск за концерта.

Сподели в: