Започна театралният фестивал “София Моно Приказката продължава”

Есенното издание на театралния фестивал “СОФИЯ МОНО Приказката продължава”, който по традиция се провежда в парка на “Военна академия – Г.С.Раковски”, започва от днес, 12 сепетмври и ще продължи до края на месеца. Моноспектакълът на Димитър Живков “Живак” ще даде началото на кокетното театрално събитие довечера, а началото на спектакъла е в 20:30 ч. На сцената в парка на Военна акадмия през септември ще триумфират също великолепните моноспектакли на Камен Донев от поредицата “Възгледите на един учител”, а зрителите ще видят и “МАРТИН, ДАНЧО И МАЙКА ИМ” по негов текст и с участието на актрисата Албена Колева. Програмата на събитието включва още впечатляващи постановки – “3 жени без 4 G” – под режисурата на Димитър Живков с трупата на Казанлъшкия драматичен театър, “Приятно ми е, Ива”, “Иван е онлайн” с участието на актрисата Ива Тодорова и “ХАОС” с талантливите Йоана Буковска-Давидова, Елена Атанасова и Радина Думянин.

БИЛЕТИ за спектаклите в програмата на “СОФИЯ МОНО Приказката продължава” през септември се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg и техните партньори: Билетна каса – НДК, зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading, Office1superstore, OMV. Цената за различните постановки е между 14 и 50 лв.

В дните на фестивала пред входа на Военна академия (бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”), където е и входът към театралната сцена, ще бъде отворена Мобилна билетна каса, която ще работи от 19:00 – до 21:00 ч.

Сподели в: