Започна новият български сериал „С река на сърцето“

Днес е премиерата на вълнуващата семейна сага „С река на сърцето“, дело на режисьора Мартин Макариев. Сериалът стартира точно в 20:00 часа в ефира на NOVA, като тази седмица зрителите ще имат възможността да видят цели четири епизода. В сърцевината на сюжета стои контрастният свят на заможната фамилия Боневи. Основните наследници – Вяра (Луиза Григорова) и Борис (Александър Димов), които не са си говорили от цели 15 години, ще получат неочакваната новина, че трябва заедно да се грижат за семейната винарна на брега на реката. Какви изпитания ще срещнат по пътя си двамата и какви други истории предстои да се преплетат в сюжета на сериала, ще стане ясно в епизодите на поредицата всеки делничен ден от вторник до петък точно в 20:00 часа.

„С река на сърцето“ обещава многопластов сценарий, в който са преплетени разнообразни сюжетни линии, а персонажите крият дълбоко пазени тайни, които предизвикват в тях река от емоции. Зад телевизионната продукция стои екип от доказани професионалисти – главният оператор Андрей Андреев, главният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент – Светлин Нейнски.

За да отбележи началото на интригуващата семейна сага, официална гала премиера събра целия актьорски състав на продукцията. Част от събитието станаха актьорите Луиза Григорова, Александър Димов, Александър Сано, Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Мартина Апостолова, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов, Цветина Петрова, Игор Ангелова и Ана Томич. По червения килим като специални гости минаха и много популярни лица, актьори и инфлуенсъри. Те пожелаха успех на продукцията и заедно изгледаха първите два епизода от сериала.

„С река на сърцето“ следва дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествени филмови продукции, да подкрепя творческите професии в тази сфера и активно да участва в развитието на филмовата индустрия у нас.

Сподели в: