Едни от най-големите имена в дигиталния маркетинг ще присъстват на конференцията DigitalPRO

На 14-15 май (събота и неделя) ще се проведе най-голямото безплатно онлайн събитие за дигитален маркетинг в България, на което най-добрите експерти у нас ще споделят опита си относно новости, тенденции, работещи подходи и успешни стратегии. 

Организатори на събитието са екипът на Zapomedia, които през последните години ежегодно организират конференции за дигитален маркетинг, на които доказани експерти и топ лектори споделят опита си с над хиляди маркетинг специалисти и собственици на бизнес. 

Тази година от Zapomedia са се постарали да организират най-мащабното онлайн събитие за дигитален маркетинг, което ще бъде напълно безплатно за всички, желаещи да се включат и обогатят знанията си в тази сфера. За два дни 24 теми и 27 лектора – изявени имена в тясно специализирани области, ще споделят за всички новости и промени в дигиталния свят. 

DigitalPRO Конференция 2022 тази година ще бъде онлайн и с безплатен достъп на 14 и 15 май. 

Темите за конференцията са съобразени с последните новости в постоянно променящия се дигитален свят и маркетинг. Подбраните лекции са с фокус изцяло върху практическата насоченост с реални примери и изпитани стратегии на лектори с дългогодишен професионален опит и знания. 

Теми на конференцията: 

Facebook, Instagram, Google, Tik Tok 

SEO, HTML5 ads, Email marketing 

Web 3 & Crypto marketing 

Creative, Content, Storytelling 

Ecommerce & B2B marketing 

Branding & Employer Branding 

Community, Gamification, Events

Повече информация за безплатната конференция, лектори и програма може да намерите на следния линк: https://conf.digitalpro.bg/

Сподели в: