Дивна представя най-новата си песен „Отговор“ в ефира на БНТ

Тази събота, 10 юни, от 21:00 ч. по БНТ 1 в шоуто „Събота вечер с БНТ“ гости ще бъдат поп певицата Дивна, както и човекът, с чиято музика е открита най-високата сграда в света Бурдж Халифа в Дубай – Васил Иванов–Декстър.

Първият гост на водещия Орлин Павлов ще бъде Дивна, която добива популярност с участието си в музикален формат, в който си партнира с Миро. Веднага след това той става неин продуцент, а тя – звезда на 11 години. Зрителите на обществената телевизия първи ще чуят изпълнението на най-новата песен на Дивна – „Отговор“. Тя ще разкаже подробно за проекта, в който текстът и музиката са изцяло нейно творение, както и за новата поредица, която прави в социалните си мрежи.

Талантливият композитор Декстър ще влезе в шоуто, за да разкрие любопитни истории за живота и кариерата си. Професията му дава възможност непрекъснато да пътува и затова той ще разкаже на зрителите коя е най-красивата и най-любопитната дестинация, която е посещавал, и с кои големи звезди се е срещал лично. А с какво ще изненада феновете си в бъдеще – ще разберете тази събота от 21:00 ч. по БНТ 1.

Специалният гост за финала на шоуто ще бъде поп певицата MARTINNA, която ще завладее сцената на „Събота вечер с БНТ“ със своето изпълнение.

Сподели в: