Деси Добрева ще празнува рождения си ден пред публика

Популярната певица Деси Добрева ще чества предстоящия си рожден ден пред пловдивската публика. Концертът й „Лудо младо“ ще се проведе на 28 март от 19:00 часа в града под тепетата.

Няколко месеца след като изпълнителката препълни Зала 1 на НДК и Двореца на културата и спорта във Варна с първите си големи самостоятелни концерти, в края на март тя идва в Пловдив, за да плени сърцата на всички любители на нежната музика, която изпълнителката твори.
 
Професионализмът, вниманието към детайла, емоцията и себераздаването правят концертите на Деси незабравими за публиката. Като добавим към това и изключителните професионалисти, с които тя работи, със сигурност предстои едно грандиозно и емоционално шоу на сцената.
 
Залата в Пловдив ще бъде огласена от песни като “Лудо Младо”, “Червената Шапка”, “Кой уши байрака”, “Море Сокол Пие” и още много други, любими на всички ни.
 
Деси Добрева е популярна певица и телевизионна водеща, чийто глас и талант я правят национално разпознаваема и обичана, което се изразява най-вече в огромната й концертна дейност и сценични изяви.

Впечатляваща е музикално-артистичната й кариера: класическо пиано в национално училище по изкуства, театър ”Стоян Бъчваров” във Варна, Националната музикална академия с поп и джаз пеене и музикална педагогика, Berklee College of Music, Boston.

Безспорно най-голяма популярност ѝ носят участията ѝ в „Шоуто на Слави“ и турнетата на „Ку-ку бенд”, „Евровизия”, както и участието ѝ като автор и водещ на шоуто „Полет над нощта“ по БНТ.

Сподели в: