Деси Бакърджиева отново подкрепи кампанията „Пожелай си!“

Актрисата Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха кампанията „Пожелай си!“. Зад мечтата на редица български семейства застанаха Лили Ангелова, Деси Зидарова, Диона, Рене Карабаш и много други.

Първият ин витро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“. За шеста поредна година кампания ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури.

Тази година от екипа на клиниката взеха решение „Пожелай си“ да протече с позитивно послание в кампанията и затова целта е да се изпращат позитивни снимки свързани със светлите празници които предстоят. Кампанията вече стартира и ще продължи до 25 Декември 2019 г. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари 2020 година.

„В навечерието на светлите коледни празници, нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат съкровена мечта“, споделят от екипа на медицински център New Life-Пловдив.

Сподели в: