Гледайте премиерно „Сцени от живота на една актриса“ и получете безплатен билет за още един български филм

Какво се крие зад самоубийството на една млада актриса? Този въпрос ни разкрива палитра от емоции, взаимоотношения, страсти, сблъсъци на его, талант и ранимост в премиерата на българския филм „Сцени от живота на една акриса“. Тя ще се състои в рамките на фестивала Киномания в кино „Люмиер“ на 19 април от 20.00 ч.

Филмът на режисьора Иван Владимиров се среща със софийската публика, след като вече получи огромно признание – 3 награди „Златна роза” – Специалната награда на журито, за режисура и сценарий, както и специалната награда на журито от фестивала за операторско майсторство „Златното око“.

В ролите ще видим палитра от най-обичаните български актьори, сред които: Радина Кърджилова (в главната роля), Йордан Ръсин, Мимоза Базова, Стефан Денолюбов, Стефка Янорова, Ивана Папазова, Цветан Алексиев, Йосиф Шамли и мн.др., специалното участие имат: Валентин Ганев, Иван Бърнев, Ивайло Христов, Владимир Пенев, Мариус Куркински, Асен Блатечки и Светлана Янчева.

Екипът на Киномания поднася специален подарък на зрителите, като дава възможност да закупите един билет за „Сцени от живота на една актриса“ и да получите безплатен билет за премиерата на „Голата истина за Група Жигули“, която е на 13 април, в зала 1 на НДК от 20.30 ч. Обратното също е напълно възможно (ако купите билет за прожекцията в зала 1, получавате безплатно и за „Сцени от живота на една актриса”), така че не пропускайте удоволствието да видите две български премиери!

Киномания е част от Календара на културните събития на Столична община.

Сподели в: