Георги Мамалев се завръща на сцената на Народния театър

С един от най-хитовите си моноспектакли ще се завърне след паузата на сцената на Народния театър актьорът Георги Мамалев. Обичаният от поколения зрители артист излиза на Голяма сцена на 21 и 23 юни с представлението, с което покори сърцата на публиката преди години – „Разбираш ли ме правилно?“

Режисьор на спектакъла е напусналият ни преди 10 години актьор Андрей Баташов, текстът е на Весел Цанков, а музикалното оформление – на Асен Драгнев.

„Разбираш ли ме правилно“ ще се играе на 21 и 23 юни от 19:00 часа на Голяма сцена. Билети могат да се закупят на касите на театъра и онлайн на https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/razbirash-li-me-pravilno.

Комедията „Разбираш ли ме правилно?“ се състои от осем монолога от живота на осем различни герои, поставяйки пред зрителите въпроси за живота и ежедневието им с много хумор и ирония. Театърът не само цели да разсмива до сълзи, той помага и да се замислим. И именно в това се крие чарът на „Разбираш ли ме правилно?” и посланието на моноспектакъла.

Пълната програма на събитията от лятната програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да видите на официалния сайт на адрес https://nationaltheatre.bg/bg , както и в страницата във Фейсбук.

Билети могат да се закупят на двете каси, които са с работно време от 11:30 до 21:30 часа. Билетите за спектаклите на Голяма сцена са на цени от 20 лв., а за срещите в двора – от 10, 15 и 20 лв.

На сайта и на видно място в театъра може да се запознаете и с противоепидемичните мерки и реда за достъп до сградата и сцената на открито по време на събитията.

Сподели в: