Връчват Годишните музикални награди в Античния театър в Пловдив

Церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио ще се проведе на 04 юли в Античния театър в град Пловдив. След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново заедно да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу. Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за събитието ще бъдат ограничен брой.

Традиционно церемонията се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената на Античния театър в Пловдив ще се качат някой от най-обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес, а публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най-новите български поп и рок хитове.

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует Ритон.

На сайта на БГ радио до 00:00 ч. на 03 юли се гласува за финалния етап в Годишни музикални награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории.

Сподели в: