Впечатляваща победа на Владо Михайлов в „Като две капки вода'“

Зрителите избраха Владо Михайлов за победител в сезон „Неделя“ на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Той спечели симпатиите на публиката във финалната вечер с изпълнението на Васил Найденов, който присъства в залата заедно с композитора на песента „Болката отляво“ – Стефан Димитров.

Впечатлен от изпълнението на песента, Стефан Димитров обяви, че ще подари своята песен на Владо Михайлов. Възхитен, победителят сподели: „Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната ми мечта!“.

Второто място зае певицата Керана, която впечатли зрителите с изпълнението си от най-успешния мюзикъл на всички времена – „Котките“. Тя изпълни емоционалната песен „Memory“ в образа на нежната певица Никол Шерцингер и сподели, че превъплъщаването в различни образи е най-прекрасният подарък, който е получавала. Допълнително каза: „Това предаване ми даде нещо уникално, нещо, което никога няма да се повтори“.

Тома се класира на трето място и спечели бронзов медал със своето впечатляващо изпълнение в образа на легендарния фронтмен на „Whitesnake“ – Дейвид Ковърдейл. Той разтърси сцената и сподели своето вълнение, казвайки: „Много съм развълнуван! Изпях една от любимите ми рок песни, което за мен е истинска победа!“.

Във финалната вечер журито на шоуто, включващо Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, бе допълнено с присъединяването на продуцента на предаването – Магърдич Халваджиян. Решаващият глас беше напълно в ръцете на зрителите, а журито имаше право само да коментира изпълненията, без да им дава оценки.

Сподели в: