Виктория и звездите на Евровизия с празничен поздрав за феновете на конкурса

Виктория и звездите на конкурса Евровизия отправиха специален видео поздрав по случай коледните и новогодишните празници към хилядите фенове на най-голямата музикална надпревара в света. Освен българския представител на Евровизия 2020 и 2021, в празничните поздравления се включват още музикалната вайръл сензация Daði Freyr, който ще представи Исландия в Ротердам през май 2021, победителката от Евровизия 2016 Джамала от Украйна и гръцката поп звезда Тамта, която представи Кипър на Евровизия 2018 в Лисабон.

Коленият поздрав на звездите на Евровизия: https://www.youtube.com/watch?v=5AmopKSMNNA

Преди празниците Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на колела из улиците на града. В продължение на два часа тя обиколи центъра на столицата със своя празничен музикален бус, за да донесе настроение на всички, които очакват с нетърпение най-светлите празници. Пълният запис от концерта е достъпен в канала на певицата в YouTube, а на 24 декември тя сподели и видео зад кулисите, което запечатва реакциите на минувачите, които случайно попадат на празненството.

Зад кулисите на коледния концерт на Виктория: https://www.youtube.com/watch?v=q25ycY3CkLM

На 23 декември Виктория беше гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Там тя разказа, че работи усилено върху предстоящия си албум, който се очаква да излезе много скоро. На въпрос от водещия защо предпочита да пее на английски език, Виктория отговори с песен. Тя изпълни версия с български текст на песента на България за Евровизия 2020 “Tears Getting Sober”, която накара водещия да избухне в смях. Виктория подари на Цитиридис и плоча на песента си от конкурса, за която сподели, че е част от лимитирана серия от 25 бройки, които не се продават.

2020 година беше изключително успешна за Виктория. Участието ѝ в Евровизия предизвика огромен международен отзвук. Песента ѝ “Tears Getting Sober” покори едни от най-престижните музикални радио и ТВ класации в Европа и привлече вниманието на стотици международни медии, сред които Grazia Холандия, BBC, RTVE, The Guardian, Cosmopolitan Русия и много други. България бе сочена за фаворит на букмейкърите за победа на Евровизия 2020, но изданието беше отменено заради пандемията. Младата певица сподели, че през изминалата година творчеството ѝ в Spotify е слушано 3 милиона пъти от близо половин милион слушатели в 92 страни. Това превръща певицата в един от най-слушаните български артисти в дигиталната музикална платформа за 2020 година.

Виктория продължава с подготовката си за конкурса Евровизия 2021, където ще представи България пред близо 200 милиона зрители. На 20 ноември беше премиерата на една от потенциалните песни, които Виктория може да изпълни на сцената в Ротердам – „Ugly Cry“.

Сподели в: