Б.Т.Р. ще представи новия си албум с европейско турне

На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което музикантите от групата ще представят новия си албум „Невидими стени” с  13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания.

„Невидими стени” е дванадесети студиен албум на групата и има доста добра популярност – първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят  неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско –  „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”. Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”.

До сега са факт видеата на две от тях – „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки и „Никога преди”  – режисьор Петър Петров.

В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му – 19 април. И за да бъдем съвсем точни  – на 19 април в  City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.

Повече информация за концертите в Европа –  на официалната фейсбук страница на Б.Т.Р. 

Сподели в: