Български звезди от Евровизия се включват в Sofia Eurovision Party

Певецът JJ, който представи България на Евровизия 2018 с група EQUINOX, и Deep Zone Project, които участва за страната ни на конкурса през 2008 година, ще бъдат част от концерта по време на първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Заедно с тях на сцената ще излязат Виктория, която беше българският представител на Евровизия 2020 и 2021, и популярният испански изпълнител XEINN, финалист в испанското издание на Евровизия.

Концертът със звезди от Евровизия е малка част от програмата на Sofia Eurovision Party. Събитието ще се проведе между 10 и 14 май в The Steps и ще даде възможност на българските фенове да проследят на живо двата полуфинала на 10 и 12 май и големия финал на Евровизия 2022 на 14 май. След всяко от излъчванията ще има клубни парти вечери с музика от конкурса, а на 11 май организаторите са подготвили караоке с песни от Евровизия, което е специално събитие за всички закупили пропуски за всички вечери. Билети за Sofia Eurovision Party могат да бъдат закупени на SofiaEurovision.com.

Българският изпълнител, музикален продуцент и вокален педагог JJ участва на Евровизия през 2018, заедно с групата EQUINOX. Те се класираха на 14 място във финала, което е петото най-добро класиране на страната ни от всички 13 участия на България на конкурса от 2005 година насам. JJ беше един от финалистите в осмия сезон на „Като две капки вода“. Той взе участие и в третия сезон на „Маскираният певец“, който беше спечелен от Виктория.

Deep Zone Project са една от най-популярните групи в България, доказали се през годините на българската сцена. Специално за Sofia Eurovision Party те ще изпълнят хита си от конкурса през 2008 в Белград “DJ, Take Me Away” с певицата, която участва на Евровизия – Йоана Драгнева. DJ Dian Solo, който е основател на Deep Zone Project и един от най-обичаните български артисти, ще бъде и диджей на финалното афтър парти на Sofia Eurovision Party след големия финал на конкурса на 14 май. На полуфиналите на 10 и 12 май за настроението на феновете ще се грижи изгряващата звезда на българската диджей сцена – DJ Pancho. Той е подбрал най-големите хитове от Евровизия.

Повече информация за програмата на Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита на официалния сайт на събитието SofiaEurovision.com и в профилите в социалните мрежи на събитието – Facebook & Instagram.

Сподели в: