Броени часове остават до концерта на Горан Брегович във Варна

Часове делят феновете от срещата с иконата на балканската музика Горан Брегович във Варна на 4 октомври. Сръбската звезда пристига край морето в самия ден на концерта. Заедно с него е емблематичният му “Оркестър за сватби и погребения”, с който обикаля света.

Най-горещите фенове ще чакат Брега още на Летище Варна, където той ще пристигне в 12 ч. Лимузина ще го откара до Rosslyn Dimyat Hotel Varna, където за него е запазен най-луксозният апартамент с панорамен изглед към морето. Музикантите ще се подкрепят с любимите си български специалитети, ще дегустират отбрани нашенски ракии и мезета и ще бъдат готови за разбиващо шоу вечерта в Двореца на културата и спорта.

Двете български певици, които придружават всички големи изяви на Брегович, ще бъдат отново с него – това са сестрите Людмила и Даниела Радкови, които със сигурност ще изпеят родопската емблема „Вечеряй, Радо“.

А програмата на концерта ще е на най-високия градус на балканското настроение – Брега ще изпълни тоталните си хитове „Месечина“, „Едерлези“, „Чайе Шукарие“, „Буба Мара“, „Аризонска мечта“, „Калашников“, „Бела чао“ и още много звездни песни, на които публиката задължително става на крака, пее и танцува заедно с музикантите.

Затова концертите на Брегович са толкова обичани от българските фенове – защото магьосникът Брегович прави така, че границата между сцена и публика изчезва и всички започват да пеят и дори да дишат заедно в емоцията на страхотното преживяване.

Билетите за концерта във Варна са на цени от 35 до 65 лв. и могат да се купят от Двореца на културата и спорта, от мрежата на Евентим в цялата страна, както и онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/goran-bregobic-barna-palace-of-culture-and-sports-1116439/performance.html

Горан Брегович пристига в България по покана на Продуцентска агенция АРТ БГ.

Сподели в: