Броени дни остават до концерта на Бет Харт в София

Блус дивата Бет Харт идва за втори път в България. Концертът й е организиран от компания BG Sound Stage и ще бъде на 10 декември в зала „Арена Армеец”. Изпълнителката гостува за първи път у нас миналия декември и залата не успя да побере феновете й. Тази година тя се завръща, както обеща на българските си почитатели.

Бет е идол за ценителите на рока, блуса и фюжъна. Номинирана е за Грами и е избирана да споделя сцената с едни от най-големите виртуози на китарата Джо Бонамаса, Джеф Блек и Слаш. С последното си турне Fire On The Floor Бет огнената Бет пълни огромни зали в САЩ и Европа.

Нейните обожатели я ценят, както заради невероятния й глас и интерпретаторски способности, така и заради непринудения начин да се представя на сцената. Тя създава особена интимност – такава, че всеки зрител да може да се почувства насаме с нея и с прекрасната й музика.

Започнала да свири на пиано на 4 години. След като чула „Лунната соната” на Бетовен, вкъщи сама налучква нотите и я свири в продължение на месеци. Оттогава пианото става неин спътник. В последния си албум War in My Mind Бет сама акомпанира песните си на пиано.

Но това не изчерпва явлението „Бет Харт”. Силата на Бет е в нейното присъствие на сцената и безкрайното отдаване на публиката – като интимен акт между нея и всеки един неин почитател. Откровена до болка и разказваща себе си – и на сцената, и в музиката, която сама пише – от Love is a Lie и Your Heart Is Blask As Night до благодарните Thankful и Let It Grow.

Елате на концерта й на 10 декември в Арена Армеец и ще разберете!

Сподели в: