Били Айлиш издава лична книга със снимки

Младата поп звезда Били Айлиш ще издаде своя оригинална книга с колекция от снимки. Книгата ще бъде с твърди корици, придружена от електронен вариант и аудио издание. Премиерата на изданията се очаква около 11 май тази година.

Били Айлиш е световният музикален поп феномен на 21-ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността й, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение.

Сега, в първата си книга, определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота й, Били е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Тази великолепна книга ще улови същността на младата певица отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството й, живота й на турне и др. Тя ще бъде задължителна за всеки нейн фен.

Заедно с премиерата на книгата с твърди корици ще излезе и аудио книга с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Били за живота й. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния й живот и кариера, от ранните й години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите й, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на изпълнителката.

Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен” – допълва още тя.

Сподели в: