Безплатен онлайн спектакъл за деца по случай 1 юни

City Mark Art Center ще излъчи онлайн безплатния детски спектакъл „Моят свят“ на 1 юни от 11 часа.

За спектакъла:

Клоун с жълт нос. Влиза в театралния салон и огрява с лъчезарната си усмивка цялата публика. Зрител е като всички други. Весел, забързан, той търси своето местенце в салона, мечтае да види артистите.

Но…. Спектакълът все не започва. Ама колко е часът? Защо сцената е тъмна и празна, къде са актьорите? Нетърпелив като дете той започва да се промъква към сцената на пръсти, търси има ли някой там, зад кулисите.

И изведнъж…. Грейва прожектор, чува се музика – спектакълът май започва. Клоунът е объркан, и когато решава да се измъкне от сцената, се случва нещо неочаквано…

Накрая на представлението чаровният клоун е мнооого щастлив! Намерил е приятели, получил е аплодисменти, открил е един вълшебен свят с невероятни кукли, които стават „неговия свят“!

Спектакъл на Фондация Арте Вива, изграден на принципа на импровизацията, в който главен герой е клоунът – добър, наивен, обичащ, любопитен. Изпълнен с възхищение и любов, той вдъхва нов живот на куклите от старите представления „Кой дърпа конците“ на театър Ателие 313 и „Цирк“ на Ирослав Петков. Музикални картини – Антонио Вивалди, Петър Цанков. Участват – Симона Нанова и Мария Джойкева.

Онлайн излъчването е напълно безплатно тук

Сподели в: