Безопасна почивка по време на пандемия

Една година! Измина точно толкова откакто светът на всички се промени буквално за дни. Пандемията от коронавирус наложи нови правила, промени начинът на работа, навикът да пазаруваме спокойно в магазина, постави бариери между хората, определи нов начин на комуникация и спусна бариери между хората. В буквалния смисъл на думата комуникацията беше променена на 180 градуса, а плановете на стотици се изпариха. Но коронавирусът не спря мечтите. Той не попречи на много хора да преследват своя порив за свобода, да търсят начин да избягат от действителността, да се радват на свободата и простора.

За пътешествениците и всички, чийто резервирани или планирани екскурзии не се осъществиха, месеците на неизвестност се оказаха изключително мъчителни и тежки. Но днес всичко е различно. Днес има яснота, има правила. Макар полетът, посещението в хотела или обиколката на забележителности да не е както преди, а много от държавите да имат изключително  строги мерки за дистанция и хигиена, да изискват отрицателен PCR тест или задължителна изолация при влизане на тяхна територия, пътуванията няма да спрат.

И точно в този момент  българската туристическа платформа Luxury Discounts поставя началото на своя кампания, която цели да насърчи и да помогне на всички българи да имат спокойна, сигурна и сравнително нормална почивка.

Инициативата  “безопасна почивка” се фокусира върху здравето и сигурността на всеки клиент на Luxury Discounts.  Поставяйки като приоритет правото на всеки да почива спокойно и безопасно, от компанията въвеждат редица изисквания дори към хотелите, с които работят, налагат по – гъвкави и насочени към клиента правила, което гарантира връщане на парите им.

От платформата не отчитат драстичен спад на пътуванията, което е добър повод да се работи в посока засилване доверието в услугите и да се посочат предимствата на българските хотели и места за настаняване.

Кампанията “безопасна почивка” е успешно продължение на миналогодишната инициатива с редица български звезди, които подкрепиха хотелския бизнес у нас. А сега летвата е по-амбициозна и насочена към здравето, сигурността и спокойствието на българския турист.

Сподели в: