Audioknigi.bg вече е част от Storytel

Сайтът Audioknigi.bg официално премина в стрийминг платформата Storytel, която предлага над 300 заглавия на български и 50 хиляди на английски език.

„Вярваме, че стрийминг моделът е стъпка към бъдещето и дава повече и по-трайни възможности за развитие на дигиталното съдържание у нас. Абонаментният принцип набира популярност по цял свят и е време и в България да навлезе подобна услуга, фокусирана върху аудио и е-книги. Тя позволява да избирате измежду много повече заглавия, да ползвате платформата неограничено и да имате много по-лесен достъп до всякa еднa книга директно през мобилния телефон – само с няколко клика“ – споделят от Audioknigi.bg.

Пазаруването през сайта вече не е възможно, но потребителските профили на клиентите са активни и те могат да ползват закупените до този момент аудио книги.

Storytel е първата абонаментна услуга за аудиокинги на българския пазар, с фокус върху българско съдържание, включително класически произведения, съвременни романи, книги за деца, книги за мениджмънт и самоусъвършенстване, статии и публицистика, оригинални аудио сериали и много други. Моделът на услугата е близък до вече познати у нас платформи като Netflix и Spotify и дава достъп до неограничено съдържание срещу месечен абонамент. Услугата е достъпна през мобилна апликация, която може да се инсталира на мобилни устройства – iOS и Android.

Платформата стартира през 2005 г. и оттогава има приблизително 53 000 000 слушани аудио и електронни книги. Storytel работи с всички видове смартфони и има offline функция, която позволява да слушате аудиокниги или да четете електронни книги дори когато не разполагате с интернет връзка. През 2018 Storytel ще достигне 200
милиона часа стрийминг. Компанията е със седалище в Стокхолм и работи на 15 пазара: Швеция, Норвегия, Дания, Холандия, Финландия, Русия, Полша, Исландия, Турция, Италия, Испания, Индия, Обединените арабски емирства, Мексико, а сега и България.

Сподели в: