3 аромата, които да използвате това лято

Лятото е в разгара си и жегите ни парят неудържимо. В този сезон от годината, в който слънцето е по-силно от всякога е хубаво да имаме подръка свеж и приятен аромат, с който да впечатлим околните. И за да сте на висота, но и да запазите повече от спестените финанси за почивката, ви предлагаме да опитате тези тестери на парфюми, които ще ви предоставят желания аромат на по-ниска цена.

Нека обаче първо да разясним какво е тестер – това е оригинален парфюми, които обаче много често биват предлагани и във външна картонена опаковка, без етикет или целофан. Той съдържа 100% от същия аромат, който може да бъде намерен и в оригиналния парфюм, но няма оскъпяване заради опаковката и съответно е по-евтин.

А ето и ароматите, на които да обърнете внимание това лято.

Започвам с един много интересен аромат, а именно Bond No. 9 Uptown New York Patchouli. Този унисекс аромат е с флорален и съвсем ясно може да доловите смесените крем, люляк и пачули, а основата от кедър, кехлибар, мускус и сандалово дърво придава един неустоим ориенталски аромат, който да привлича всички около вас. Може да се използва както от мъже, така и от жени, като ги прави неустоими и независими. Може да се носи ежедневно, както и за специални поводи.

Bond No. 9 New York Beaches Fire Island също не е за подминаване това лято. Със същата ориенталска нотка, ароматите, които усещаме от композицията на кардамон, мускус, пачули и тубероза ще помогнат на всяка жена или мъж да се усеща по-уверен в себе си. С флоралния аромат, който е така популярен тази година, този парфюм е подходящ за носене през деня и то предимно при топлото време, каквото вече царува навън.

Друг унисекс аромат, който можете да използвате това лято е Escentric Molecules Molecule 03. Със ясния аромат на ветивер, този парфюм е предназначен за ежедневно носене, а уникалният аромат на създадената през 2006 година компания, която е позната с това, че изгражда невероятни аромати само на базата на едно единствено ароматно ухание ще ви съпътства всеки ден.

Тази година флоралните аромати отново са на мода. Не пропускайте да се запасите с тези стилни аромати, които да внесат елегантност във визията ви.

Сподели в: