1.1 милиона зрители гледаха старта на поредицата „Бригада Нов дом“

Над 1 112 000 души достигна пикът на зрителския интерес на старта на поредицата “Бригада Нов дом”, която гарантира позитивни емоции и усмивки за телеманите и онлайн потребителите на bTV. Предаването събра средно 33,9% от всички пред екрана в четвъртък вечерта в своя часови пояс, както и 32.8% от младите зрители на възраст 18-34 г.

В първия епизод специален гост бе Графа, който показа, че освен в морето от музика, доста добре умее да „плува“ и сред море от ремонтни дейности. Историята на двете сестри Николета (21 г.) и Симона (17 г.) от София, останали сирачета и преживели доста трудности до този момент в живота си, го развълнува истински. Това, което го доскосна най-силно обаче бе, че в техните лица той видя две силни момичета, които не се отчайват и не се отказват от мечтите си. А една от тях бе да заживеят заедно в апартамента от детството си, напълно разрушен и негоден за обитаване. Те мечтаеха да дадат ново начало на живота си и благодарение на “Бригада Нов дом” това се превърна в реалност. Усмивките за първи път от години засияха на лицата им.

Без да се колебае, още в първия епизод Влади Ампов – Графа се качи на стълбата и със замах хвана четката и боята. В разгара на ремонта се наложи да премери сили с Мария Силвестър в състезание за “бързо, качествено и забавно сглобяване на маса”, което предизивка появата на някой и друг мазол по ръцете му. Част от удоволствието му да участва в “Бригада Нов дом” бе и възможността да зарадва двете момичета, като отвори вратите на студиото си за тях и зрителите. Там те разгледаха многобройните му музикални награди, а по-малката сестра – Симона – пя и направи първия си запис заедно със своя музикален идол. На финала двете получиха специални подаръци от него и запазиха много емоционални моменти на щастие от срещата.

Първото “творение” на Екатерина Ташева-Чери, нов герой в поредицата, пък бе да превърне стари дървени палета в прекрасна мека мебел, която оформи кът за четене в новия дом на момичетата.

На финала, съвсем естествено, на преден план дойдоха усмивките от щастие, изненада и възхищение от постигнатия резултат. За пореден път и още с първия си епизод за сезона, “Бригада Нов дом” доказа, че е едно най-позитивните и емоционални предавания в ефира на bTV, което е без аналог в ефира въобще. Гледайте го всеки четвъртък от 21:00 ч.

Сподели в: