Чуйте новата песен на Селин Дион “Flying on My Own” (Видео)

Селин Дион приключи 16-годишния си договор със „Сезар Палас“ в Лас Вегас през изминалия уикенд. На 8 юни певицата изнесе последния концерт от шоуто си „A New Day“. Поп иконата се качи на сцената в препълнената зала Колизеум и изненада публиката с премиера на най-новата и песен – “Flying on My Own”. Парчето е част от предстоящия албум на певицата „Courage“, който ще излезе през ноември тази година.

“За последните 16 години, Селин Дион се превърна в кралицата на шоубизнеса в Лас Вегас. От името на всички мои колеги, искам да благодаря на Селин и покойния Рене за гласуваното доверие, за възможността точно ние от Сийзърс Палас да бъдем домакин на нейните концерти. Благодаря на всички, допринесли с труда си за успеха на най-великото шоу в историята на Вегас – от охранители през техници до невероятните музиканти на сцената. Тъжни сме, защото това е краят, но ще го отпразнуваме подобаващо с огромна емоция, каквато винаги сме изпитвали, когато Селин запее на тази сцена“ – казва Гари Селенсър, президент на „Сезар Палас“.

След финала във Вегас, Селин Дион стартира турнето „COURAGE WORLD TOUR“. Първият концерт ще бъде на 18 септември в Квебек. Турнето ще премине през повече от 50 града, преди да приключи в Уинипег на 27 април 2020.

Чуйте песента “Flying on My Own”:

Сподели в: