„Фантомът на операта“ отново на сцената на Националния музикален театър

„Фантомът на операта” се завръща на сцената на Националния музикален театър от 23 март. Зрелищният мюзикъл ще се играе само до 14 април през този театрален сезон. За да отговори на интереса на публиката и след изчерпване на билетите до края на март Музикалният театър води продължителни преговори с фирмата – носител на авторските права и успя да договори нови дати.

Така българската публика ще има възможност да гледа култовия музикъл на родна сцена на нови десет дати от 31 март до 14 април. Това е единствената допълнителна възможност за зрителите да видят спектакъла на Музикалния театър до края на театралния сезон.

След повече от 33 години на над 166 сцени по света, 140 милиона зрители и над 70 престижни награди, „Фантомът на операта“ покори сърцата и на взискателната българска публика.

Уникалната музика на Андрю Лойд Уебър, продадена в над 40 милиона копия по целият свят, ще звучи отново на сцената на Националния музикален театър от 23 март до 14 април за лимитиран брой вечери. В реализирането на мащабния спектакъл участват солистите, хорът, балетът, оркестърът и всички технически звена на театъра.

Последните дати на „Фантомът на операта” в Музикалния театър през този сезон:

  • 31 март (неделя) – от 17.00 часа ;
  • 4, 5, 6 април от 19.00 часа;
  • 7 април (неделя)от 17.00 часа;
  • 10, 11, 12, 13 април от 19.00 часа;
  • и 14 април(неделя) от 17.00 часа.

Повече информация е достъпна на сайта на Музикалния театър.

Сподели в: