Успешно приключи първият онлайн международен детски и младежки конкурс за песен и танц

Над 270 участника от 50 държави се включиха в първия онлайн международен детски и младежки конкурс за песен и танц, организиран от Арт Център Кърнолски.

Стотици талантливи деца и младежи изпратиха видео материали, заснети в домашни условия и така доказаха, че дори и разделени и изолирани, можем заедно да отпразнуваме таланта и радостта от изкуството.

Всички участници получиха дипломи за участие, а тези, които се класираха на финален етап получиха и покани за фестивалите ни „Път Към Славата: Summer Camp“ в Слънчев Бряг и „The Crown of Orpheus“ в Гърция за 2020 г.

Отличилите се на първо, второ и трето място в категориите Танц и Вокал получиха безплатно участие във фестивал по техен избор за 2020 г,. както и специално изработена за този конкурс „магическа диплома“, запечатала моменти от тяхното изпълнение.

Инициативата бе подкрепена от Столична Община и програма „Солидарност в Културата“, която има за цел да подпомогне културни мероприятия, които се провеждат по време на епидемичната обстановка. Наши партньори бяха също и „Списание 8“.

Повече информация за финалното класиране има тук – https://www.facebook.com/artcenterkarnolsky/

Сподели в: