Трилърът „Заключени спомени” – летен дебют на Даниела Георгиева

Дълбоко заровени тайни се крият в миналото на младата Исабел. Те ще намерят пътя си обратно към нея, за да разбият на пух и прах розовия й свят, на страниците на дебютния роман на младата Даниела Георгиева – „Заключени спомени” (ИК „Сиела”). Премиерата на трилъра е на 11 юли (четвъртък) от 18:30 часа в Dada Cultural bar.

Летният дебют за усмихнатата Даниела Георгиева, чийто първи роман излиза на 11 юли, ще ни поведе из мрачното минало на едно красиво момиче, което отчаяно се опитва да върне паметта си, а докато го прави, открива, че наглед съвършеният ѝ живот е една огромна лъжа.

Привидно Исабел има всичко на този свят – грижовни родители, които не се месят в живота й, верен приятел, който е готов да скочи в огъня за нея и един особено красив мъж от добро семейство до себе си. Както често се случва в живота обаче, нещата не са точно такива, каквито изглеждат. Тежък инцидент, който момичето преживява преди години, е причината Исабел да страда от амнезия и да не помни абсолютно нищо от живота си преди него. Сега тя живее в света, в който се е събудила на болнично легло след инцидента – свят, в който е трябвало да научи отново кои са хората, на които може да разчита. Свят, който добрият й приятел, семейството й и нейният любим са изградили за нея. Също така свят, в който някогашното й хоби – рисуването, което й е носило толкова много щастие и утеха – също е почти забравено.

Когато отново хваща четката, нещо скрито дълбоко в ума и душата на Исабел започва да движи ръката ѝ. Заключените спомени са там и трескаво търсят начин да излязат. Сега тези грижливо и дълбоко заровени тайни заплашват да разрушат нейното настояще. А дали то не е просто една огромна лъжа? Колко опасна може да бъде илюзията за щастие? А дали понякога не е по-добре просто да не закачаме миналото?

Отговорите търси Даниела Георгиева в трилъра „Заключени спомени”.

Даниела Георгиева е родом от София. Завършва специалностите „Социална педагогика” в СУ „Климент Охридски” и „Психологично подпомагане на оперативно-издирвателната дейност” в Академия на МВР. От малка е привлечена от по-творчески и креативни дейности, затова в момента се занимава с интериорен дизайн. „Заключени спомени” е дебютната й книга.

Премиерата на „Заключени спомени” е на 11 юли (четвъртък) от 18:30 часа в столичния Dada Cultural bar (ул. „Георги Бенковски” 10). Романът ще представят редакторът Ваня Майсторска и авторката Даниела Георгиева.

Сподели в: