Театър „Българска армия” тръгва на лятно турне

В разгара на лятото Театър „Българска армия” по традиция стартира своето национално турне, с едни от най-гледаните комедийни спектакли на театралния сезон – „Арсеник и стари дантели”, „Ножица-трепач”, „Да разлаем кучетата” и „Черна комедия”.

Още на 25 юни, комедийното турне на Театър „Българска армия“ стартира във ФКЦ – Варна с комедията „Арсеник и стари дантели”. Историята за лелите Аби и Марта Брустър, на които съвсем им хлопа дъската, ще накара зрителите да се смеят с цяло гърло, докато внукът им – убеден, че е Президентът Теди Рузвелт, копае трупове в мазето. Двучасов смях с чудатите членове на семейство Брустър, очаква публиката в Бургас, Елхово и Сливен, на 26-ти, 27-ми и 28-ми юни. В криминалната пародия участват Гергана Данданова, Радосвета Василева, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Милен Миланов, Веселин Ранков, Мирослав Пашов, Иван Налбантов, Луизабел Николова, Симеон Дамянов, Александър Дойнов, Йордан Алексиев и Калин Иванов.

На 1-ви и 2-ри юли в Търговище и Карлово звездите на театъра продължават своето лятно турне с хитовата комедия „Ножица-трепач“. Опостушително забавление, в което публиката активно участва заедно с актьорите Стефания Колева, Ненчо Илчев, Иван Радоев, Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Гергана Данданова и Сашо Дойнов. В полицейското разследване се разпитват шестима заподозрени. Постепенно от криминален трилър, пиесата се превръща в изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

На 3ти, 4-ти и 5-ти юли към комедийното турне в Свищов, Габрово и Сапарева баня се присъединяват Васил Михайлов, Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, които „безпощадно” ще ви разсмиват с комедията „Да разлаем кучетата”.

Гарантиран смях и забавление с пословичното българско остроумие и чувството за хумор и на героите в едно „голямо село”. Летните усмивки продължават и на 8-ми и 9-ти юли, с една ужасно смешна комедия, която се разиграва… на тъмно. Да, имено ТЪМНОТО е в главната роля на „Черна комедия”. Какво се случва когато ТЪМНОТО е СВЕТЛО, а светлината се превърне в мрак? Публиката на Русе и Плевен ще се посмее от сърце с актьорите Луизабел Николова, Веселин Анчев, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Евелин Костова и Моню Монев и куп смешни ситуации около това на какво е способен човек, който предполага, че в тъмното никой не го вижда…

Сподели в: