Стоян Алексиев: Удоволствие е да озвучавам, това което Бандерас записа

Придставяме ви интервю с актьора Стоян Алексиев, което е част от новата влогърска инициатива на Десислава Томова – „Продавачи на надежда“:

Въпрос: Един перфектен ден за теб e?

Отговор: Когато не искам да идва нощта.

Въпрос: Любимата ти крилата фраза е?

Отговор: Нямам такива фрази. Нека да оставим крилатите фрази, с крилете да си летят. Не искам да смъквам фраза, която ми харесва и която непременно трябва да запомня. Не. Няма да я смъкна. Няма да я застопоря. Нека тя да живее в мен – в душата ми, в мозъка ми. Нека я оставим свободна.

Въпрос: Двигател ти е?

Отговор: Неслучайно съм роден край морето. Особено вдъхновяващо е, когато си помисля, че само след няколко седмици или след месец, с моите синове, с моята дъщеря, с моите внучета ще бъдем край морето, ще бъдем гмуркачи в морето, ще бъдем плуващи в морето, ще бъде прекрасно.

Въпрос: Излизаш от кризата като?

Отговор: Да, като че ли за всички, които сме на територията на нашата прекрасна България е спряло времето, но аз не спирам. Аз продължавам с пълна сила. Поддържа ме това, че винаги съм живял с мисълта и с предчувствието, а то се и доказало, че животът ми ще има смисъл и, че аз ще имам отговорности през целия си живот. И си го пожелавам така да продължава. Моите отговорности да не намаляват, а да се увеличават.

Въпрос: Липсата на какво те тормози?

Отговор: Колкото повече излъчвам от себе си, колкото повече се движа, толкова повече всичко има смисъл.

Въпрос: Да озвучаваш един голям актьор е?

Отговор: Специално за Антонио Бандерас – започваш да разбираш неговия живот, да живееш неговия живот, да си с него в неговия живот, защото той е открит, няма залъгалки, има истинност, има настроение, има емоция, има тъга, има и много сериозни обрати. Удоволствие е да озвучавам, това което Бандерас записа.

Линк от видео интервюто можете да откриете тук:

Анонс към новото артистично начинание има тук:

Сподели в: