Спектакъл от ново поколение съчетава имерсивния театър и интериорния дизайн

FEEL ME Experience е ново преживяване в културния календар на София, което ще се проведе през март. Организатор на събитието е Design Lab – лабораторията за архитектура и дизайн, в партньорство с Inner Theater Company – театрална компания, която създава представления – преживявания. Заедно, те създават микс между имерсивен театър лабиринт и сетивно пътуване в света на интериорния дизайн, който се случва за първи път в България.

Зрителите ще се потопят в затворен свят, бленд от усещания и емоции, чрез които ще изживеем неповторимо и интерактивно света около себе си чрез дизайна, изкуството на театъра и имерсивния пърформънс.

Чрез комбинация от различни изкуства, събитието се базира на завладяващия сензитивен театър, в който зрителят е участник от първо лице. В групи до 4 души ще бъдем водени от мистични гидове на това пътешествие чрез сетивата в рамките на 80 минути.

FEEL ME Experience е „дизайн лабиринт“, в който интериорният дизайн разкрива потенциала си да превръща ежедневието в изкуство, а спиращи дъха арт инсталации и интериорни брандове ще предизвикват всяко едно от сетивата ни в преживяване, за което ще се говори дълго, обещават организаторите.

Повече информация за събитието има тук: https://www.facebook.com/events/182841462791555/

Сподели в: