Спектаклите „Лисичета“ и „Когато гръм удари“ се завръщат на сцената на Народния театър

Два от най-продаваните спектакли в репертоара на Народния театър – „Лисичета“ и „Когато гръм удари, как ехото заглъхва“, се завръщат на сцената след дълга пауза.

И двете представления са режисирани от Бина Харалампиева, а билетите за тях свършват за месеци напред. В актьорския състав и на „Лисичета“, и на „Когато гръм удари, как ехото заглъхва“, са Теодора Духовникова, Иван Юруков, Дарин Ангелов и Радина Боршош. В „Лисичета“ блестят още Ана Пападопулу, Христо Петков, Параскева Джукелова, Цветан Алексиев и Марин Рангелов, а в „Когато гръм удари“ участват още Богдан Бухалов и Неделин Найденов.

И за двете дати на двата спектакъла са останали едва по няколко билета. Те ще се играят на Голяма сцена съответно на 25 и 26 август („Лисичета“) и на 29 и 30 август („Когато гръм удари, как ехото заглъхва“.)

На 25 и 26 август, но на Сцена „Апостол Карамитев“ Народният театър ви очаква с комичния моноспектакъл на Николай Гундеров „Завещанието на Марко Тотев“. Представлението разказва по изключително забавен начин историята на първия български класик на неуспеха.

На 27 август Валентин Танев, Христо Мутафчиев и Павлин Петрунов се събират отново за спектакъла „Духът на поета“, който ще се играе на Голяма сцена. На Сцена „Зад театъра“ същата вечер пък е „Част от колекция“ – театрално-музикален пърформанс по текстове на Димитър Воев с участието на Иван Юруков – китара, укулеле, вокал Стоян Младенов – цигулка, вокал Николай Димитров – ударни, вокал Милен Апостолов – пиано, вокал.

Програмата за август ще завърши с две представления на 29 и 30 август на Камерна сцена на премиерния моноспектакъл на Бойко Кръстанов „Всички страхотни неща“. Режисьор е Владимир Пенев.

Цялата програма и подробности за спектаклите може да се видят на официалната интернет страница на Народния театър: https://nationaltheatre.bg/bg, както и във Фейсбук: https://www.facebook.com/IvanVazovNationalTheatre/.

На 25, 26, 27, 29 и 30 август 2020 г. Билетна каса „Север“ ще работи от 11:30 ч. до 21:30 ч., а на 28 и 31 август 2020 г. – от 09:30 ч. до 19:30 ч.

Сподели в: