Спа процедурите, в които ще се влюбите

Времената, в които живеем, ни карат да искаме да избягаме в друг свят, дори и да е само за няколко часа – просто да се изключим от стресовите стимулации, причинени от ежедневния ни живот. Това силно желание да се оттървем от стреса се превръща във все по-голяма реалност.

 

Какво да направим? Тук е мястото да ви кажем, че посещаването на спа център ще бъде изключително полезно. Това е място, което ви помага да се насладите на време само за себе си, да се изключите от външния свят и да се отпуснете, да се презаредите, да размислите, да детоксикирате и да се разкрасите. 

 

За успокояващо и козметично спа преживяване с допълнително релаксиращо време в био нетоксичен басейн, нашият спа-център е най-подходящата дестинация за вас. Нашите спа процедури и програми ще допринесат за подобряване на вашето здраве далеч повече от много традиционните спа процедури, които включват само масаж или фейшъл. Нашите пациенти се наслаждават на лечения, които са част от добре познатите луксозни спа процедури, но с допълнителните предимства насъвременни технологии и експертен персонал. Отеделете време за себе си и си направете резервация при нас на Luckybansko.bg.  

 

 

Един ден в спа център е най-добрият начин за ефективно намаляване на стреса. Спа терапията се състои от различни лечения за тялото, косата, кожата и дори съзнанието. Всяка от тях е предназначена за справяне с проблеми, свързани със стреса. Спа терапията подсилва умореното тяло, съживява духа и енергизира ума.

 

Нека разгледаме по-конкретно някои от ползите за здравето, които посещаването на спа център може да ви донесе.

 

  • Засилва кръвообращението

 

От масажи до ароматерапия, от фейшълс до сауна, спа процедурите са изключително полезни. Кръвообращението играе основна роля за изглаждането и поддържането на кожата и тялото в добро здраве. Кръвообращението помага за подхранване на клетките и органите ви. Когато те получават добро количество кислород, работят най-ефективно. В резултат на това ще придобиете сияеща, чиста кожа и здраво тяло! Масажи и билколечения понижават кръвното налягане и също подобряват състоянието на кожата, като същевременно подсилват състоянието на ума.

 

 

  • Намалява мускулните спазми

 

Най-често срещаните болки в гърба са причинени от мускулни спазми. Това се случва, когато мускулните влакна се втвърдяват, което засяга гъвкавостта и подвижността ви. Масажи и водна терапия помагат за намаляване на мускулните спазми, подобряват циркулацията и облекчават болките в мускулите. Освен това облекчава сковаността и болезнеността на мускулите, като същевременно подобрява гъвкавостта им.

 

  • Помага за отслабване 

 

Има различни теории, които свързват спа процедурите със загуба на тегло, като много хора вярват, че има връзка между двете. Спа процедурите, особено сауната, отварят порите на кожата, помагат на тялото да детоксикира и също насърчава тялото да изгаря ненужни калории, но и масаж на дълбоките тъкани може да помогне на тялото да изгори мазнини.

Разбира се, всичко това е най-ефективно в съчетание със здравословна диета и упражнения, но е добре да се знае, че изгаряме калории дори и по време на релаксиращ масаж! 

 

  • Лекува дългосрочни здравословни проблеми

 

Друго предимство на спа терапиите е лечението на дългосрочни здравословни проблеми, като безсъние. Подобна терапия ще ви помогне да получите отново контрол над съня си и да се сбогувате с безсънните нощи. 

 

Спа сесиите също могат да ви помогнат да се отървете от симптоми на предишни наранявания или здравословни проблеми, като сърдечни проблеми. Специалистите в спа програми дори могат да ви предложат алтернативни методи на лечение. Специализираното спа време може да бъде персонализирано според вашите нужди.

 

Спа индустрията вече е изцяло фокусирана върху предотвратяване възникването на здравословни проблеми. Все повече спа центрове целят да ви предпазят от влошаване на здравето по-късно в живота и се насочват към проблеми, свързани със стреса, които за съжаление драстично се увеличиха през последните шест-седем месеца.

Сподели в: