Рут, Белослава и Миленита подготвят голям концерт на открито

И тази година очарователните Рут, Миленита и Белослава ще излязат на една сцена, за традиционния съвместен летен концерт на открито. За първи път в тройния формат ще се включи и младата певица Мила Роберт, която в последните месеци набра популярност с интересния си стил и креативно присъствие. Новината за концерта развълнува над 5000 фенове, които проявиха интерес към събитието, като потвърдиха присъствие в социалните мрежи.

На 29 юни Рут, Белослава и Миленита ще представят поотделно най-доброто от своята музика заедно с лайв групите си. Последната година беше изключително динамична в творчески план за всяка от трите изпълнителки. Няколко седмици след голямото си китайски турне, продължило седмици, Рут сподели новината, че издава нов албум тази зима. Белослава пък се очаква да зарадва феновете с нов дует с Графа, а меломаните ще могат да чуят и първото съвместно парче на Рут и Белослава „I care“, което спечели симпатията не феновете и музикалните журналисти през 2012 г., когато взе наградата за „Най-добът БГ дует” в годишните музикални награди на БГ Радио. Миленита в момента работи по нов самостоятелен албум, а във вечерта на концерта феновете ще могат да чуят за първи път на живо един от най-новите и сингъли.

В началото на вечерта, на сцената ще излезе младата певица Мила Роберт, която получи възможността да открие концерта непосредствено преди Рут, Белослава и Миленита. Тройният музикален формат се превърна в красива лятна традиция още през 2016 г.. В предишното издание повече от 2500 зрители потънаха в музикалната приказка под откритото небе в Маймунарника.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 18:00 ч. на 29 юни, а предварителната продажа на билети е все още активна в мрежата на Eventim.

Сподели в: