Премиера на хитовия сериал Transporter: The Series

Още един световно популярен сериал се присъединява към семейството на Filmbox – Transporter: The Series. Първият епизод на екшън продукцията ще бъде излъчен по FilmBox Plus HD на 12 април (петък) в 22:00 часа.

Адаптацията на хитовия филмов франчайз проследява приключенията на бившия войник от специалните части, Франк Мартин, и въвлича зрителите в неговия свят. Той се е специализирал в превозването на пратки и може да достави всичко и навсякъде, разбира се, за точната цена. Крис Ванс поема ролята на Франк от Джейсън Стейтъм, като си партнира с талантливата Андреа Осварт. През април зрителите на Filmbox ще имат възможността да се насладят на първите 6 епизода на екшън приключението, покорило многобройни филмови любители по цял свят.

Filmbox постоянно обогатява програмите си така, че да отговарят на различните интереси и предпочитания на аудиторията. Зрителите от Бъгария ще могат да гледат още редица интересни и вълнуващи филмови продукции по Filmbox през април, сред които „Монти Уолш“ и „Чичо Нино“.

Сподели в: