Премиера на книгата „Ние сме животните” от Делян Момчилов

Младият екип, създател на Българите! Забравените постижения” – Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – се завръщат на 8 май 2019 г. с нов проект. В „Ние сме животните“ ще откриете историите на осем смели животни, вдъхновили някои от познатите ни анимации и доказали, че  хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро.

Приключенските разкази са вдъхновени от реални герои и събития, а действието се развива по цялото земно кълбо: от алпийските преспи, през лондонските гробища, бруклинските гаражи, Галапагоските острови, чак до джунглите на Камбоджа. В главните роли ще срещнете кучета, прасета, костенурки, слонове и зверове като нас – хората. 

1 лв. от всяка книга отива за Организация за защита на животните „Четири лапи” и за операции на бездомни животни. Tака книгата ще се опита поне малко да допринесе за по-лек живот и за тях.

Впечатляващите илюстрации от Стен Дамянов и вълшебният дизайн и шрифт от Николай Манчев превръщат книгата в истинско удоволствие за малки и големи.

Премиерата на книгата ще бъде на 9 май 2019 г. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1), където проекта ще подкрепят съвременни просветители и дейци, Организацията за защита на животните „Четири лапи”, а специални гости ще бъдат NIYA & live band – „Гласът на България” Ния Петрова и бенд.

Сподели в: