Песен на Поли Генова успя да пробие в MTV

„How we end up” на Поли Генова е най-слушаната българска песен в родния ефир. Това показва класацията на Профон за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата. Сингълът, който излезе в средата на юли, постигна успех не само у нас, но и в чужбина. Песента вече се излъчва по най-известния музикален телевизионен канал в света – МTV – на територията на Европа, Русия и Латинска Америка.

„How we end up” непрекъснато се изкачва в българските чартове, като заема първо място в „Българските 5“ на радио и телевизия City и първо място в седмичната класация на БГ Радио. Парчето набира огромна популярност и в онлайн пространството, където феновете активно се включват в TikTok предизвикателството на Поли и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на песента.

„How we end up“ е пилотният сингъл към новия албум на изпълнителката – „Твоя“, чиято премиера беше в края на юли. Той включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

Сподели в: